tuenti

Tuenti resol el 'bug' que permetia la visualització de comptes tancats

23/01/2013
Tuenti
La setmana passada ens vam fer eco d’un error en la xarxa social que permetia veure perfils d’usuaris que havien tancat el seu compte.


Netiqueta: Campanya de Tuenti i PantallasAmigas per a l'ús responsable de les xarxes socials

17/12/2012
Tuenti
La campanya oferix consells pràctics amb materials didàctics de fàcil comprensió a disposició de tota la societat. Ambdós organitzacions busquen promoure la proactivitat en l’ús responsable d’Internet i les xarxes socials per part de la ciutadania.


Al mateix delicte, més difícil investigar en Facebook que en Tuenti

06/08/2012
Redes sociales
És més difícil perseguir un delicte comés a Facebook, Twitter i altres xarxes socials radicades als Estats Units que en llocs espanyols com Tuenti, pel fet que responen a legislacions distintes i que la seua cooperació amb la Policia Nacional diferix.


Tuenti permet verificar identitat mitjançant DNI electrònic

17/01/2012
Tuenti
Tuenti ha començat a implantar, en la seua plataforma, un primer mecanisme de verificació de la identitat dels seus usuaris a través del DNI electrònic, convertint-se així en la primera xarxa social a implementar un sistema d’este tipus.


Augmenta un 7% l'ús de les xarxes socials a Espanya

23/02/2011
Red
L'ús de les xarxes socials té un creixement imparable a Espanya. El 83% dels internautes utilitza, o ha utilitzat, alguna xarxa social l'any 2010, la qual cosa suposa un augment del 7 per cent d'internautes que les van usar respecte a l'any 2009.


Policia alerta els jóvens davant d'adults amb males intencions en Tuenti

03/02/2011
Tuenti
Així mateix, recorda que "Internet no oblida", i que tota la informació que es publique podrà ser localitzada en els buscadors. Per tant, abans de registrar-se en una pàgina web o en aparents representants d'entitats, mitjans, associacions, suposats concursos o sortejos, hi cal comprovar què hi ha darrere.


Subscribe to RSS - tuenti